UER Pineda de mar 37 – 36 Canovelles BC

Partit molt disputat a la pista del pineda, amb dos equips igualats a punts i que lluitaven per escalar un lloc a la classificació.

El partit va començar com s’esperava, amb dos equips molt similars lluitant al màxim per cada pilota, i que amb grans defenses, costava molt trobar ocasions de cistella fàcils.

Però després de la mitja part, vam sortir relaxades i va permetre que recuperessin varies pilotes i que marxessin en el marcador amb una diferència de 8 punts.

Els següents quarts van continuar amb la mateixa tònica, molt igualats i amb un alt intercanvi de punts per part dels dos equips, fins que vam arribar al últim quart arrossegant la diferencia de 8 punts per sota.

Però després de la xerrada prèvia, sabent que era ara o mai, vam fer el millor quart del que portem de temporada. Màxima concentració, defensa molt intensa i agressiva, una gran mobilitat de pilota i un alt encert, ens va permetre posar-nos dos punts per davant a falta de 25 segons. Però, amb un triple a falta de 10 segons en un tir molt difícil, ens tornava a posar per sota. Vam tenir l’última ocasió en un contraatac que no vam saber finalitzar i que ens feia perdre un partit en el que havíem fet un gran esforç.

Encara la derrota, estic molt content per l’actitud de les jugadores, que van saber sobreposar-se al marcador i intentar lluitar per un partit que semblava molt difícil que pugéssim emportar-nos.

You may also like...