CANOVELLES BC 63-85 LA GARRIGA

Un altre cap de semana que l’afrotàvem amb baixes i havent de tirar de preminis (gràcies Juan per venir a fer un cop de mà).
Vam sortir adormits, amb molts problemes defensius que vam arrossegar al llarg de tot el partit, excepte algun  bon quart que vam estar concentrats.
Ofensivament vam moure bastant la bola però ens vam atascar en moure-la molt i no mirar aro. Ho vam corretgir bastant a la segona part atacant amb molt 1×1 i doblar i un altre 1×1 fins trobar el bon tir.
Tot i la gran diferència del marcador final, vam estar tot el partit pocs punts per darrere i lluitant per fer un bon parcial per posar-nos per davant. Però aquest no va arribar i l’últim quart, pel fet d’anar amb 8, per cansanci o va a saber per què se’ns van escapar amb un parcial de 6-16 que ens va acabar de trencar.
Setmana nova, energies noves, comencem la segona volta i esperem que millor que aquesta primera.
Seguirem treballant per seguir millorant.

Parcials: 3-8 / 7-11 (10-19) / 10-9 (20-28) / 7-13 (27-41) / 13-10 (40-51) / 5-2 (45-53) / 12-16 (57-69) / 6-16 (63-85)