VALORS

El Canovelles BC està construït sobre un valor central que no deixem de repetir: Som una família.

Aquest club sobrepassa mes enllà de les pistes de bàsquet, del pavelló i del propi club. Aquells que hi participen a qualsevol estament, ja sigui com a jugadors, entrenadors, pares, socis o simpatitzants passen a formar part de la família del Canovelles BC i com a tal ens comportem. Podem definir aquesta FAMILIA en 6 valors fonamentals:

Generositat per ajudar-nos els uns als altres quan ho necessitem, tant dintre del propi equip com amb els equips superiors. Això també inclou la generositat per donar un cop de mà al club quan munta activitats pels petits.

Respecte per tots aquells que formen part d’aquesta família, però també per aquells que d’altres maneres la fan possible, com son àrbitres o equips rivals.

Pertinença. Volem que tots els jugadors i pares se’n adonin que no importa d’on vinguin ni quant de temps fa que hi son al club, tots formem part d’aquest club que és més gran que un club. Volem que llueixin l’escut del club amb orgull.

Compromís a tres nivells: amb un mateix, esforçant-nos en tot moment; amb l’equip al que he de donar tot el meu treball; i al club al que he d’ajudar sempre que el club ho necessiti.

Humilitat per ser conscients que som un club petit, però que els nostres jugadors son molt grans. Humilitat per saber que no som més que ningú i que volem treballar per tots i tothom independentment de com siguem.

Perseverança perquè es el que ens fa continuar avançant tot i o gràcies als resultats, ja siguin esportius o socials.

MISSIÓ

El Canovelles BC ens plantegem uns objectius generals que son la nostra missió com a club. Son els següents:

* Transmetre a tots els aficionats, pares, socis, entrenadors, jugadors i jugadores els valors familiars que ens abanderen i transmetre als petits una senya d’identitat com son la humilitat, perseverança i compromís en cada acció que desenvolupem.

* Jugar al bàsquet amb els millors resultats possibles de manera que transmetem il·lusió i valors de forma que els canovellins i canovellines es puguin sentir identificats amb els seu club.

* Identificar-se amb els valors que representa el nostre escut.

VISIÓ

La visió del club és allò a lo que aspirem com a entitat.

o Aconseguir que les grades dels partits grans estiguin omplertes per les jugadores i jugadors del club que venen a animar i a passar una bona estona.

o Aconseguir que tota la gent que ve al pavelló vingui vestida del Canovelles BC i animi ben fort, per que sigui un sentiment.

o Fiançar els equips sèniors a les categories que mereixen, competint però sense perdre els nostres valors.

o Dissenyar blocs humans que perdurin en el temps units per un mateix objectiu, que es fer del basquet a Canovelles una gran família.

o Fer partícips als pares, mares i aficionant en la gestió i col·laboració del club i les moltes activitats que organitza.

o Demostrar que fent us de la nostra gestió podem aconseguir, amb un pressupost escàs, un bonic projecte i un balanç econòmic anual positiu.