PALAU DE PLEGAMANS 21-60 CANOVELLES B.C.

Tercera victòria consecutiva i aconseguim el repte que els haviem marcat. En general no ha sigut un partit gaire vistós, pista de parquet flotant que relliscava i on la bola no botava gaire i els aros rebotaven molt ens han impedit realitzar moltes jugades treballades però amb un rival bastant fluix i corrent molt bé al contraatac hem pogut crear una bona distància.
La primera part hem sortit molt fortes amb només quatre punt encaixats i treballant el rebot ofensiu.
A la segona part i sobretot cap al final del partit, com ja ens ve passant, ens hem tornar a relaxar (hem rebut 11 punts al setè període).
En l’especte positiu dir que hem sortit molt bé al contraatac i arribant als rebots per si es fallava. En defensa hem treballat bé les ajudes.
Llàstima no haver aconseguit l’objectiu d’anotar totes, però totes hem lluitat.

Parcials: 0-7 / 0-8 (0-15) / 2-10 (2-25) / 2-7 (4-32) / 4-7 (8-39) / 0-12 (8-51) / 11-6 (19-57) / 2-3 (21-60).