LLIÇÀ D’AMUNT 42 – 52 CANOVELLES B.C. «BLAU»

Després del gran partit anterior havíem de sumar contra un equip que ja havíem derrotat per la mínima a la primera volta. Anàvem amb 8 jugadores però res ens impediria disputar el partit.
Vam començar molt bé el partit en la tònica dels anteriors: bon joc en atac seguit de bones defenses dominant 9 a 2 la primera meitat de quart però de cop i volta va ser com si algú ens apagués l’interruptor… vam començar a errar situacions clares i els percentatges pobres de tir van animar a les locals que poc a poc i amb jugades aïllades van reaccionar donant la volta al partit.
Savíem que en quant milloréssin els nostres percentatges podriem tornar a dominar en el marcador ja que en joc seguíem treballant molt bé però no acabaven d’entrar els tirs. Vam intentar canviar a defesnsa zonal però el desencert en aquesta defensa va provocar el canvi a la defensa invidual que els estava costant més. El quart va ser molt parat, amb 17 tirs lliures tirats entre els dos equips i degut a algunes errades nostres el rival va augmentar una mica la seva renda: 28 a 24.
Al descans vam reflexionar sobre com anava el partit, per força les coses havien d’anar a millor: si fallant-ho tot anàvem 4 punts per sota, llavors a la mínima que augmentéssim l’encert igualaríem el partit. I així va ser, el rival va tornar a ficar molt les mans i poc a poc vam anar desgastant la banqueta rival tirant fins a 12 tirs lliures en aquest quart (llàstima de fallar-ne 9) i amb un bon equilibri entre joc interior i exterior ens vam apropar una mica al marcador tot i que als darrers instants ens van encistellar un triple i una cistella al finalitzar el quart.
El darrer quart savíem que no podíem esperar més, Havíem de treballar molt bé en defensa i en atac encistellar allò que havíem fallat anteriorment. Vam començar demolidores, amb un 0 – 8 i una defensa tosca on no vam permetre cistelles fàcils: les rivals no van encistellar CAP punt en joc, tots van ser tirs lliures i nosaltres vam carregar molt el rebot per a gaudir de segones iportunitats. L’aparició dels tirs exteriors de Cristina i el bon treball de les nostres interiors va fer que acabéssim guanyant de 10.
Clarament no hem estat constants, hem començat molt bé, ens ha entrat el desencert i per sort hem reaccionat al darrer quart. No puc retreure-us res perquè heu treballat bé durant tot el partit (excepte en el canvi a zona) i heu estat mentalment molt fortes per a superar al rival en moments ajustats. Bona feina noies, gràcies a les bessones pel seu esforç extra.
14 – 13 / 14 – 11 // 9 – 11 / 5 – 17