CANOVELLES B.C. BLAU 57 – 48 C.B. PARETS

Gran victòria que vam aconseguir contra un equip de la part alta de la classificació, un partit que afrontàvem conscients que podíem donar guerra i que el partit d’anada (-34) no tenia res a veure amb l’equip que ara som.
Vam començar el partit de manera dura, bones defenses dels dos equips, amb moltes faltes provocades pel nostre joc interior i on el rival va veure que no seria un partit plàcid per a ells, vam basar els nostres atacs en el joc interior que tenim i tot que vam estar un pèl desencertades en el tir lliure vam acabar el quart perdent de 2.
Al segon quart vam passar a defensar en zona i el rival es va colapsar, grans defenses amb moltes ajudes i impedint tirs còmodes van ser seguits per uns bons atacs, on vam moure bé la pilota cap dins i cap a fora amb un bon equilibri en el joc on vam seguir provocant faltes a les interiors rivals. Un joc contundent i una defensa rocosa van permetre que ens anéssim al descans amb 7 punts d’avanatge.
A la represa savíem que el rival sortiria a mossegar i així va ser, a causa d’algunes pèrdues el rival va aconseguir retallar distàncies. Nosaltres seguiem treballant el mateix, pilotes interiors i desgast de la defensa visitant amb alguns tirs exteriors però on el visitant va gaudir de més encert exterior arribant-se a posar per sobre en el marcador passant del 27 a 30 al 31 a 30 però que va ser contestat per un 6-0 per part nostra. Un parell de jugades nefastes, 2 faltes amb acció continuada van provocar que al darrer quart arribéssim 1 a sobre.
El darrer quart va ser una exhibició de poder interior i bones defenses. Vam tancar perfectament el rebot amb una Maimo i Alba Sànchez espectaculars i seguint amb el bon entramat defensiu que vam crear les rivals no van poder gaudir de bones situacions de tir, estavellant-se contra les nostres jugadores. Dos triples consecutius de Cristina i Helena Bellavista ens van donar una renda de 7 punts que vam saber administrar durant els 2 minuts que quedaven per a sentenciar el partit.
Gran treball de totes noies, un esforç inmens el que heu fet TOTES amb una actuació brillant de Maimo i en general de totes les interiors que heu provocat 21 faltes!! La consistència de la nostra defensa i el gran desplegament tàctic que heu demostrat durant tot el partit ha possibilitat aquesta victòria inesperada. Un 10 per a totes i hem de seguir treballant perquè comencen a veure’s els fruits del treball que estem fent. Gràcies altre cop a les bessones Bellavista.
8 – 10 / 16 – 7 // 16 – 22 / 17 – 9