JOVIAT LA SALLE 58 – 37 CANOVELLES B.C. «BLAU»

Un partit complicat però que després de les darreres dinàmiques l’afrontàvem amb altres ulls, malhauradament disputaríem el partit amb 8 jugadores. Savíem que era un equip que li agrada córrer i amb algunes jugadores exteriors interessants a més de disposar d’una bona parella interior.
El partit va començar igualat, amb ocasions per als dos equips. Per part nostra un bon equilibri interior exterior però on les millors jugades van arribar pel joc interior, bastantes pèrdues de pilota que van dur a contraatacs senzills realitzats per la seva base amb bon domini de pilota. El segon quart va seguir pels vols del primer però la nostra defensa va permetre 16 punts, inclosos 3 triples deguts a la mala rotació en la defensa zonal i el desequilibri que produïen els blocs directes que desestructuraven la nostra defensa exterior. tot i així ens manteníem endollades en el partit 7 punts per sota.
El tercer quart va ser desastrós epr a nosaltres: pèrdues de pilota, blocs directes on s’escapa la interior sola… tot un seguit de despropòsits en atac que no podiem contenir tampoc amb la defensa que va fer aigües en quasi totes les situacions. Les exteriors seguient trencant-nos obligant a les interiors a sortir a l’ajuda i el rival va anotar còmodament. en aquest punt a més la nostra base Marta Boluda va patir una caiguda i vam témer el pitjor: nas trencat i colze també tocat. A més a més vam pecar d’innocència amb moltes faltes que ens les podríem haver estalviat i on el rival no va fallar els tirs lliures (10 tirs lliures tirats en poc menys de 3 minuts). el nostre atac va patir un cortcircuit i no ens vam saber sobreposara les dificultats. El darrer quart va ser un tràmit on els dos equips van tirar bastants tirs lliures i es va arribar al 37 – 58 final.
Partit on la manca d’efectius (8 pels 12 del rival) va ser un factor clau a més de la lesió de la Marta Boluda. 3 jugadores amb 4 faltes van impedir algunes de les rotacions i això va complicar molt el matx a partir del 3r quart. Hem d’intentar ser més generoses per no perdre algunes de les pilotes que vam perdre i seguir lluitant tot i que les coses no surtin bé. Esperem que la Marta no tingui res, ànims!
12 – 8 / 16 – 13 // 20 – 9 / 10 – 7