CB TORDERA-HOSTALRIC 38 – 64 CANOVELLES BC GROC

Una  nova victòria amb bones sensacions d’aquest equip que després de perdre la passada setmana necessitava una mica d’aire. I l’ha trobat. Jugàvem contra un rival que en principi no es plantejava complicat, però quan l’últim de la taula et fa suar per guanyar, tots els partits semblen complicats.

La premissa d’inici era clara: assegurar els rebots en defensa per poder sortir ràpid i jugar ordenades en atac. Comencem el partit fent alternances de defenses, amb pressió tota la pista rere cistella. Aquestes defenses ens fan robar moltes boles i aconseguim ficar cistelles fàcils que vindran seguides de més bones defenses, entrant així en un cicle d’anotació que ens fa arribar al minut nou amb el marcador a favor 3 a 20.

El segon període ens costa més de guanyar. Elles aconsegueixen jugar be contra la nostra zona i nosaltres comencem a perdre el nostre joc. En atac perdem masses boles en passes dolents i ara comença a ser el Tordera qui domina el ritme del partit. A més, comencem a perdonar massa en els rebots defensius, donant al rival segones i terceres opcions que abans no tenien.

Els errors estan clars i definits però no aconseguim acabar de solucionar-los tampoc al tercer període, fent que el parcial entre el 2on i 3er quart sigui només de +2 per nosaltres.

Per a l’últim període tenim que canviar la dinàmica davant un equip que cada vegada es dona més conte que ens pot mossegar la mà que li ensenyem. Canviem els tipus de defensa i aconseguim despistar a l’atac de nou. Tornem a tenir el ritme a les nostres mans. L’últim període ha estat marcat per un gran ritme en defensa que ens feia córrer còmodament. A partir del minut 4, elles fan pressió zonal tota la pista que aconseguim passar sense problemes i, moltes vegades, fer cistelles fàcils sense cap bot. Per desgràcia, durant aquest temps sense lesionen del turmell dues jugadores, com a contrapunt d’un partit tant bo.

Vull felicitar a totes les jugadores pel gran partit que hem fet, sobretot en defensa i esperar que aquest ritme es mantingui el que queda de temporada.

Parcials: 1er(8-20), 2on(10-10), 3er(10-12) i 4rt(10-22)