CANOVELLES B.C. «BLAU» 69 – 39 C.B. PUIG-REIG

Partit on havíem de recuperar sensacions i refer-nos de l’anterior i dolorosa derrota. Recuperada la Marta (al final no va ser res) i amb els reforços de les bessones Bellavista i l’incorporació de la cadet Selenne Martínez anàvem a pel partit des de l’inici. I vaja si va ser així: el primer quart vam sortir molt ficades en defensa, pressionant a la pilota i robant els passes de manera còmode per acabar en contraatacs i amb jugades de les nostres interiors que es van imposar clarament a les rivals. Dues ratxes de 6 – 0  i 8 – 0 ens disparaven 13 punts a dalt al primer quart. Al segon quart vam fer massa faltes i el rival va poder disfrutar de 12 tirs lliures. En atac seguíem fent bé les coses, amb moviment de pilota, tir exterior i joc interior però aquells despistes defensius i els tirs lliures van impedir que ens enduguéssim més. A meitat de partit 37 a 22.
A la mitja part savíem que havíem d’estirar-nos una mica més i amb l’intercanvi de defensa individual i defensa zonal vam aconseguir que el rival errés en el tir i tot i no fer un gran quart en atac vam esgarrapar 3 punts més de diferència. El darrer quart l’enfrontàvem amb 18 punts d’aventatge però havíem de seguir treballant i va ser un calc del primer quart, molt bones defenses, asfixiant a les exteriors rivals i corrent al contraatac , un inici de 8 – 0 i amb un gran treball defensiu on les rivals només van anotar una cistella en joc i 6 tirs lliures van provocar el 69 a 39 final.
Gran partit de totes noies, molt bon esforç defensiu de TOTES. Bones decisions en atac encara que alguns tirs no s’hagin encistellat però heu marcat un ritme alt durant tot el partit. Gràcies altre cop a les bessones Bellavista i a la cadet Selenne que últimament entrena amb nosaltres els dijous.
20 – 7 / 17 – 15 // 12 – 9 / 20 – 8