C.N. TERRASSA 34 – 31 CANOVELLES B.C. «BLAU»

Partit fred, molt fred a Terrassa en un pati descobert que va condicionar totalment el partit com es pot veure reflectit en el marcador baixíssim d’ambdós equips. Va ser un partit a cara o creu on el desencert per parts dels dos equips va provocar que l’escarrancit marcador donés com a guanyador l’equip que menys errades cometés. El partit va trascórrer en petites ratxes dels dos equips, amb bastants tirs lliures i on l’equip local va començar dominant els dos primers quarts fins a arribar al 21 a 11 a la mitja part.
A la represa vam començar endollades amb el primer i únic llançament realitzat de 3 apropant-nos fins al 20 a 22 amb una gran defensa al 3r quart que va deixar a les locals amb 3 punts. arribavem al 4t quart amb 3 punts de desavantatge. El darrer quart va ser molt igualat (10 a 10) amb un carroussel de tirs lliures i on s’ens va escapar la darrera posessió per a posar-nos per davant al darrer minut. Seguida d’aquesta pèrdua de pilota van prosegguir 2 tirs lliures que el rival no va desaprofitar i vam acabar 34 a 31.
Com hem dit un partit que ppodia guanyar qualssevol però que ens ha de servir com a toc d’atenció per a millorar la nostra constància en l’encontre. Una vegada més donem les gràcies a totes les jugadpres pel seu esforç i a les bessones Bellavista que han vingut amb nosaltres.
9 – 6 / 12 – 5 // 3 – 10 / 10 – 10