CB PEDAGOGIUM 52-49 CANOVELLES BC

Segon partit de les nostres noies de l’equip del sots 21, sent el primer partit fora de casa i la nostra primera derrota.

Al Canovelles Bc li ha costat molt entrar en el partit des del primer minut, on no varen aconseguir trobar el seu lloc a pista, fent així que fos un inici molt poc vistos. Com el primer partit, vàrem començar molt despistades en defensa i cometen errors greus. L’equip local, CB Pedagogium, va començar amb molta força i treballant una zona 3-2, els dos primers quarts del partit. Aquesta zona, ens va complicar molt i per això l’únic recurs que trobaven les nostres noies, era abusar massa dels llançaments exteriors però amb poca efectivitat.

Marxàvem al descans, amb un marcador molt poc favorable per nosaltres. (38-16)

A la represa, les jugadores del Canovelles Bc, van sortir molt més concentrades al partit i sabent la feina que havien de fer. Vàrem treballar la zona 2-3, aconseguint recuperar moltes pilotes, cosa que ens permetia realitzar accions de contraatac i obtenint punts fàcils. Gràcies a la concentració de les noies en el joc, assolíem frenar el seu atac i minimitzant el seu percentatge de llançament.

Remuntàvem marcador fins a arribar a un empat, però en l’últim minut de joc, no seleccionar bons llançaments i dues faltes, van fer que l’equip local ens poses per davant en el marcador.

Aquest partit ens ha de servir per corregir els nostres errors, una mala concentració des del principi, fa perdre el partit.

Pròxim partit a casa, Canovelles Bc vs CB Montmeló, diumenge 19 d’Octubre a les 16h.