CANOVELLES BC GROC 49-34 MONTMELÓ CB

Partit complicat del nostre júnior, el partit d’anada va ser molt difícil i amb un resultat ajustat.

En aquest cas teniem una serie de condicionants en contre ja que tenim una lesionada i a més dos de les nostres jugadores van arribar tard al partit degut a que tenien partit com a entrenadores. Si ho sumem tot es pot entendre que ens costés entrar al partit.
Va ser un inici difícil, ens costava molt atacar, fallant tirs clars, contraatacs i sense defensar al nostre nivell. Després d’un temps mort va semblar que començàvem a pujar el nivell defensiu. Tot i així va acabar el quart 6-12.
Ja en el segon període nosaltres començàvem a trobar-nos més còmodes en atac i amb uns bons últims minuts hem aconseguit quedar a només dos punts (18-20).
Al descans ens vam conjurar per sortir a tope i així va ser, en 8 minuts molt intensos es va aconseguir un parcial de 15-2 provocant que el entrenador visitant perdés els nervis i l’expulsessin, a partir d’aquí el Montmeló anava a la deriva i ho vam aprofitar.
Amb uns parcials de 17-6 al tercer i 14-8 al quart ens vam endur el partit.
La nota negativa va ser que una de les nostres jugadores va patir una lesió i la tindrem 10 dies fora de les pistes. Desitgem que tant Andrea com Cris tornin el més aviat possible.
Bona victòria noies!! Ara toca Sant Celoni!!