CANOVELLES BC 85 – 37 SANT GERVASI

Primer partit de la fase regular, no sabíem bé que esperar al respecte, raó de més per haver de sortir des del primer minut a mossegar i a per totes. Amb l’objectiu col·lectiu d’agafar més rebots que l’equip rival (que el van aconseguir), buscàvem que lluitessin totes les pilotes, que no es deixessin cap per agafar i així poguer controlar el rebot per córrer nosaltres i que elles no ho fessin.
Des del primer període vam sortir molt actives en defensa, aguantant molt bé l’1×1 i el NO PASSA i ajudant les companyes quant la bola passa pel costat, ficant la mà per picar-la. Aquesta bona actitut la vam aguantar 7 dels 8 períodes; en el 4º ens vam relaxar i les vam perdre molt balanç defensiu, que fins al moment l’estàvem parant bé. Però a la segona part vam tornar a recuperar el ritme anterior.
En atac vam combinar moltíssims contraatacs, que són el nostre gran fort, gràcies a controlar molt bé el rebot i sortir amb passes, amb atacs en estàtics jugats en 1×1 o amb passar i tallar. A poc a poc es comença a veure el bon treball que estem realitzant totes respecte a l’atac de passar i tallar i aixecant el cap. Vam ser capaces de lluitar el rebot ofensiu i agafar-lo dos i tres cops seguits i treure la bola fora per tornar a començar l’atac des de fora de triple tots ben obertes.
Gran partit de totes les jugadores i el que és més important, molt bona actitut. Felicitats!!
Parcials:  12-9 / 16-0 (28-9) / 14-2 (42-11) / 6-12 (48-23) / 10-5 (58-27) / 8-4 (66-31) / 4-0 (70-31) / 15-6 (85-37)