U.E. Barberà «B» 73-67 Canovelles B.C. groc

Parcials 19-10, 25-22; 17-18, 12-17.

Derrota del sènior masculí groc que deixa el Canovelles amb un balanç de 5 victòries i 10 derrotes al final de la 1a volta.

Bon inici de partit pel nostre sènior amb un parcial de sortida de 2-6 al minut 3. Malgrat això es va entrar en una dinàmica de desencert en atac que va propiciar un 14-0 que feia anar a remolc al Canovelles arribant al final del 1er quart amb el 19-10 al marcador.

Al segon quart s’aconseguia reduir lleugerament la distància (22-15 minut 13 però el desencert ofensiu i els errors defensius feien que no es rebaixés aquesta diferència (30-23 minut 17). Un intercanvi de cistelles i el poc domini del rebot defensiu van esdevindre un mal final de quart anant al descans 44-32.

El Canovelles no es va rendir en cap moment i a la represa va tornar a mostrar les ganes de lluitar pel partit (49-43 minut 26) però altra vegada el bon ritme del Barberà i els errors defensius posaven distància fins el 61-50 al minut 30.

Un altre gran parcial de sortida de 3-10 posava el Canovelles en disposició de lluitar pel partit (64-60 minut 35) però altra vegada els errors en atac posaven un -9 (69-60 minut 37) difícil de remuntar arribant al resultat final de 73-67.

Proper partit dissabte vinent a les 19:00h contra el C.B. Sant Pere Terrassa «B».