Canovelles B.C. groc 81-64 C.B. Parets «B»

Parcials: 18-23, 13-7; 29-19, 21-15.

Victòria del Canovelles que el deixa amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes a la 7a posició del grup 2 de 3a Catalana.

Bon inici de partit assolint un 6-0 al minut 2 amb bon ritme de joc dels dos equips. Els errors comesos pels locals en els minuts següents i un encert aclaparador del Parets va propiciar un parcial molt perillós de 2-17 que posava el marcador 8-17 al minut 6.
El Canovelles va saber reaccionar a temps gestionant millor les pèrdues de pilota i es va acabar el 1er quart amb el 18-23.

El segon període va ser el pitjor de tot el partit pels dos equips amb un parcial total de 13-7.
La diferència durant tot el quart es va mantenir entre els 4 i 6 punts a favor del Parets però, als 2 minuts finals amb un 7-0, el Canovelles va aconseguir capgirar el marcador per anar camí de vestidors amb el 31-30.

El Canovelles va continuar amb la dinàmica ascendent fins a donar-se una màxima diferència de +9 (45-36 minut 25). Malgrat això el Parets tornava a igualar el matx apropant-se fins el 47-45 al minut 27. La resposta brillant del Canovelles va esdevenir un 11-0 en els següents 2 minuts (58-45 minut 29) i arribava la finalització del 3er quart amb el 60-49 al marcador.

El darrer període va estar sota control del Canovelles però el Parets seguia intentant entrar a la lluita pel partit, arribant a una mínima diferència al minut 37 de 8 punts (69-61) però finalment la victòria va acabar decantant-se pel Canovelles amb el 81-64.

El proper partit serà dissabte vinent a Granollers a les 19:00h.