Canovelles B.C. 78-71 ACB Palau Plegamans

Parcials 19-8, 13-21; 21-19, 25-23.

Quarta victòria del sènior masculí groc a 3a catalana, que els deixa amb un balanç de 4 victòries i 8 derrotes.

El partit va començar amb una exhibició de joc ofensiu generat des de la defensa obtenint un parcial d’inici de 13-4 (minut 6), però el Palau va nivellar el joc als darrers 4 minuts amb un parcial de 6-4.

Al segon quart va canviar la tònica del partit amb el canvi a defensa zonal per part del Palau. El joc del Canovelles es va alentir molt i el ritme va passar a mans dels visitants, anotant un parcial de 2-11 (minut 16). El Canovelles al tram final de la primera meitat va tornar a igualar la balança anotadora amb un parcial de 10-11, passant per l’empat 23-23 i posteriorment 29-29. Amb un triple final es prenia camí de vestidors amb el 32-29.

A la represa la igualtat entre els dos equips es mostrava a la pista i al marcador amb un parcial de 21-19. Tot i això la dificultat per anotar contra la zona del Palau era patent i costava trobar cada cistella.

L’últim període encara era dominat al marcador pel Canovelles però al minut 36 es va donar una mínima diferència de 2 punts (62-60), corregida pels locals amb un parcial de 10-3 que feia encarar el final de partit amb garanties i ja no es va perdre el control del joc fins el final.

Propera jornada diumenge 15/12/2013 a les 16:30h a Caldes de Montbui. Últim partit de l’any 2013 contra un altre rival directe per la permanència.