CANOVELLES BC 66-53 BOET-MATARÓ 2

Novena jornada de lliga, després de perdre l’anterior partit de forma contundent. Aquest tocava donar un cop sobre la taula i recuperar el nostre joc.

Vam sortir molt sòlids en defensa dificultant al rival el ficar cistelles fàcils i facilitant la nostra sortida en contraatac, que va ser la clau que en dos minuts agaféssim una petita renda de 7 punts que s’aniria allargant durant la resta del match. En estàtic ens costa molt més atacar, juguem molt tancats i ens costa trobar situacions finals de cara a cistella.

El segon període segueix aquesta mateixa línia però de forma més exagerada. La nostra defensa individual es fa més i més impenetrable però som incapaços d’anotar en atac posicional. Tots els nostres punts són de contraatac o en segones opcions. Arribem així al descans amb el marcador 24-13.

Al descans demanem no baixar la intensitat en defensa i això serà el que ens salvarà d’una segona part dolenta. El rival es col·loca en zona, que mantindrà durant gran part de la segona meitat del partit i a nosaltres se’ns complica encara més l’atac. Movem bastant bé la bola però ens movem poc nosaltres i facilitem a la defensa arribar a tots llocs. Un gran encert des de la línia de tres ens ajuda a agafar aire, però sobretot el, mantenir el gran ritme defensiu que ens permet continuar corrent manté el marcador igualat. I es que la millor manera de trencar una zona és evitar que aquesta es col·loqui: córrer. El parcial acaba sent de 23-23.

Per l’últim quart, en canvi, perdem el ritme i el joc. El nostre nivell defensiu afluixa i correm menys. A més, no aprofitem les estones que el rival ens defensa en individual per poder fer més mal. El joc es descontrola i a estones perdem el ritme. Aquest s’acaba afluixant i nosaltres ens acomodem a esperar que els minuts passin per guanyar el partit. Al final, sense massa emoció, acabem 13 a dalt.

Un partit guanyat més a la butxaca, però sortim amb un sabor agredolç i la sensació de que encara queden masses coses a treballar. Prenguem-nos aquesta setmana per descansar,reflexionar i treballar. Proper rival: CB Gramanet.