CANOVELLES B.C. 39 – 46 ESCOLA DEL CARME «A»

Partit important doncs tornàvem a casa i contra un rival que havia fet uns resultats «dubtosos». Savíem que havíem de començar molt fortes i intentar mantenir el nivell defensiu, malhauradament el partit va començar molt espès per part dels dos equips i la priemra cistella va trigar 4 minuts en arribar. Tot i les bones defenses inicials, el rival es va valer d’un parell de contraatacs i l’encert exterior per escapar-se en el marcador (9 punts a dalt). El segon quart vam endurir les defenses, però no existia suficient fluidesa en l’atac, sumat a errors no forçats i la falta d’encert va provocar que el quart acabés amb un 5 a 5 que reflectia el poc partit que vam treure a les bones defenses que vam aconseguir fer.

Al tercer quart les coses van cambiar i van començar a entrar els tirs exteriors. A més a més el nostre joc interior va començar a donar fruits en forma de rebots i punts al pal baix, en aquest quart el rival va viure gràcies a pilotes robades i les poques errades defensives que vam fer, finalitzant el quart 1 a sota. El darrer quart seria el que decidiria el matx, havíem de seguir defensant bé, minimitzar les pèrdues i buscar les avantatges en atac, fent fluir la pilota entre totes les jugadores atacants. Ens vam avançar en el marcador gràcies als rebots ofensius i les bones defenses però als darrers 2 minuts vam perdre 3 pilotes seguides que els rivals van culminar en contraatac i posant al marcador el 39 a 46 final.

Felicitar a les jugadores pel seu esforç durant tot el partit però ens ha de fer veure que qualsevol error ens pot comdemnar, no podem esperar que amb un inici tant fluix siguem capaces de recuperar tots els punts. Les pèrdues de pilota finals han provocat que un partit que li havíem donat la volta hagi acabat en derrota. Hem de ser més consistents i entrar més concentrades. Gràcies a les germanes Bellavista per haver vingut un cop més, felicitats per l’esforç i la lluita. Donar la benviguda de nou a l’alba Arias després de la lesió, et necessitàvem!!

9 – 18 / 5 – 5 // 17 – 9 / 8 – 14