MONTMELÓ C.B 57 – 56 CANOVELLES B.C.

Ens haviem de refer de les derrotes anteriors que si haguéssim sigut més constants haguéssim pogut guanyar el partit. Savíem que havíem d’entrar molt endollades i seguir defensant fins al final. El partit però va començar molt diferent de com l’havíem plantejat: la pèrdua de pilotes per culpa d’una tímida pressió va provocar que el rival encistelles amb facilitat i unit al nostre desencert van provocar que acabéssim perdent el quart de 6 punts. Al segon quart vam passar a una defensa zonal que va semblar desactivar el joc dels locals i gràcies a rebots i accions individuals vam mantenir l’alt encert visitant. altre cop les pilotes perdudes van impedir que guanyéssim el quart.

Després del descans es va tornar a veure un quart molt igualat, en part perquè vam millorar els nostres percentatges de tir (fins aleshores baixíssims) i vam aconseguir treure bé la pressió amb passes i perquè el rival seguia aprofitant cada pilota perduda. Per contra nosaltres no vam treure partit a les 3 entrades SOLES que vam fer. No ens podem permetre aquests errors a aquestes alçades del partit. El darrer quart i gràcies a una gran defensa vam aconseguir posar-nos per davant en el marcador a falta de 3 minuts pel final, gràcies a atacs ràpids i a la sortida de la pressió que vam saber treure molt bé. Els darrers 3 minuts però les decisions arbitrals no ens van afavorir gaire, amb clares violacions de passes no xiulades i algunes faltes clares no xiulades. Vam tenir opcions fins al darrer segon, fent una molt bona defensa a 50 segons pel final del partit (55 a 54) que van tirar sobre la botzina… desgraciadament la pilota  la va desviar la defensora i va acabar entrant a cistella. Amb 55 a 57 en el marcador vam anotar a la següent jugada i la següent jugada dels visitants tot i cometre passes i fallar no vam aconseguir encistellar a l’última ocasió que vam gaudir. com anècdota dir que havíem agafat el rebot ofensiu sota la cistella contrària pero el bàsquet no va valer per estar fora de temps.

Noies ja duem partits on comencem adormides i paguem aquest primer dèficit amb la derrota perquè no som capaces de retallar les distàncies. Hem de començar els partits molt més ficades en el partit i no permetre que el rival se’n vagi. A més a més hem d’evitar fallar cistelles senzilles i no perdre la cara al partit. Gràcies a les germanes Bellavista per venir a donar-nos un cop de mà.

19 – 13 / 14 – 14 // 15 – 16 / 9 – 13