ASFE SANT FRUITÓS 68 – 47 CANOVELLES B.C. BLAU

Un altre partit que se’ns complicava abans de jugar, anàvem amb 7 jugadores però amb l’experiència del partit anterior vam sortit a donar guerra. El partit va començar alegre per nosaltres, amb unes grans defenses i reforçades pel clar domini del rebot a ambdues cistelles. Dominàvem al final del primer quart en joc i marcador. Al segon quart i amb l’entrada de les cadets preferents per part del rival el panorama va canviar radicalment: pèrdues de pilota i el gran encert visitant van provocar que el rival s’anés en el marcador, gràcies a les nostres errades i també a l’acumulació de faltes i el cansanci de les nostres jugadores.

A la represa el rival va començar molt fort, amb un parcial de 10 – 0, que després vam torar en forma de 8 – 0. Tot i això la distància de 16 punts era massa gran com per retallar distàncies i les contínues pèrdues de pilota i la falta d’encert van provocar que el rival mantengués i ampliés la distància. El darrer quart vam tornar a les sensacions del primer, amb bones defenses i aprofitant la superioritat interior. finalment però l’escletxa del 2n quart va ser massa per nosaltres.

Felicitar les jugadores pel segon partit seguit amb dificultats, hem donat la cara quan l’havíem de donar i si no hagués sigut pels reforços del cadet preferent, no ens haguéssin donat la volta al marcador tant fàcilment. Hem de seguir treballant per reduir els dèficits que tenim, sobretot la pèrdua de pilotes que provoca cistelles fàcils del rival i ens impedeix retallar les distàncies.

13 – 12 / 25 -10 //  16 – 8 / 14 – 17