REMARCAT SA SURIA 50 – 56 CANOVELLES B.C. BLAU

Partit molt complicat perquè anavem amb 7 jugadores, una d’elles lesionada però que va començar el partit per provar. Només començar el partit vam veure que el rival tenia 12 jugadores i prevèiem un partit on el desgast ens faria perdre les forces, a més  a més l’Helena Moral (lesionada) es va haver de retirar per les molèsties. Tot i això vam començar a animar-nos al primer quart, amb ràpids contraatacs, bones defenses i cistelles senzilles aprofitant les errades del rival en el tir exterior. El segon quart vam gaudir d’un encert espectacular amb 4 triples encistellats (3 d’ells d’Helena Bellavista) i molt d’encert en treure la tímida pressió que ens va plantejar l’equip rival. Vam anar al descans guanyant de 20 punts.

A la reanudació del matx vam patir els efectes del cansanci, però tot i això vam evitar que els rivals ens retalléssin molts punts i vam acabar el quart dominant per 16 punts. L’últim quart però el rival va despertar i va anotar molt ràpidament gràcies a pilotes perdudes i encert des de fora que no havien tingut durant tot el partit. Gràcies a la perserverança en la defensa i els tirs lliures encistellats al final del partit van permetre manternir una renda de 6 – 8 punts que ens va dur a la victòria tot i el desgast de només jugar amb 5 jugadores per l’expulsió d’una jugadora per 5 faltes personals.

Molt bona victòria contra un rival que ha anat de menys a més i que nosaltres no hem pogut mantenir el nivell per la manca de rotacions, molt satisfet amb el treball noies! Felicitats! Donem les gràcies a Cristina Bellavista i Helena Bellavista per haver vingut i ajudar-nos (i de quina manera!) a competir aquest partit.

11-13 / 10 – 28 // 9 – 5 / 20 – 10