C.B. TORELLÓ FEMENÍ OSONA 59 – 28 CANOVELLES B.C.»BLAU»

Altre partit contra un equip de la part alta de la classificació sabíem dels bons números de les jugadores així com de la categoria que venien (preferent) esperàvem un duel complicat. Un primer quart bastant igualat s no es va materialitzar en un aventatge, els errors als tirs lliures i jugades aïllades van fer que el rival se n’anés als 15 – 6. Durant el segon quart ens vam acostar més al nostre nivell defensiu permeten només dues cistelles en 8 minuts, però el nostre desencert ofensiu no permetia retallar les distàncies, sobretot els errors sota la cistella van provocar que després de perdonar durant els primers minuts les locals ens anotéssin 8 punts seguits gràcies a pilotes perdudes just al final de quart. Ens anàvem al vestidor amb 19 punts de desavantatge.

A la represa les contràries es van posar les piles i van demostrar la qualitat tècnica superior que tenien, i amb un parcial de 10 a 3 van deixar el partit sentenciat quan encara quedaven un quart i mig per acabar, a finals de quart el resultat era de 16 a 49. El darrer quart va ser un tràmit finalitzant amb el 28 a 59 final. La gran quantitat de pilotes perdudes ens ha de fer veure que hem d’aparèixer més per a oferir opcions de sortida.

Aquest partit ens ha demostrat que si no sortim amb ganes i no juguem concentrades i en equip més val quedar-se a casa. Hem de jugar molt més en equip i oferir la mà a les nostres companyes, no deixar-les a l’estacada. Estem decebuts epr aquesta derrota, no per la diferència de punts sino per les maneres. Es pot fallar i podem caure contra un equip superior però el que no ens podem permetre és no sortir amb GANES al partit.

15 – 6 / 14 – 4 // 20 – 6 / 10 – 12