CANOVELLES B.C «BLAU» 41 – 55 CB. RODA

Ens enfrontàvem contra el líder del grup, un equip que encara no havia perdut cap partit i i com vam veure van demostrar el perquè estan a dalt. n equip ràpid, amb intensitat i una línia exterior amb continues rotacions que contrasta amb el nostra equip més lent i sense tantes rotacions. El primer quart va transcorrer igualat però als minuts finals ens van encistellar 6 punts seguits degut al desconcert defensiu i al gran nombre de pilotes que vam perdre en passes aparentment senzills. El segon quart però vam endurir la defensa i gràcies a les combinacions amb les nostres interiors vam aconseguir treure’n partit de la nostra superioritat sota els taulells per acabar al primera meitat amb 19 a 27, reflex de la inconsistència del primer quart.

La represa ca començar bé per a nosaltres que ens vam situar a 4 punts a mitjans de quart, amb tir exterior i combinant el joc exterior-interior alhora que la nostra defensa zonal semblava trastocar la direcció de joc dels contrincants. La nota negativa d’aquest periode va ser les faltes personals que van provocar que les jugadores es carreguéssin ràpidament i dificultés la nostra rotació de jugadores. A final de quart perdíem 28 a 33.

El darrer quart vam pecar de fragilitat defensiva i desencert exterior, vam seguir anotant arrel de divisions i pilotes doblades però la defensa en 2-3 dels visitants ens van complicar la circulació interior de pilota i les contínues faltes assenyalades van provocar que el rival encistellés de manera fluida durant tot el quart. Aquestes dificultats afegides al problema amb les personals va provocar que l’equip no pogués seguir el ritme dels visitants i vam caure per 14 putns de diferència 41 a 55.

Noies hem de fer reflexió del partit, hem sapigut aguantar el rival durant 3 quarts, si no hagués sigut per l’empanada de final del primer quart podriem haver entrat al darrer quart amb una aventatge de punts. Som conscients de les limitacions de la nostra plantilla extremadament curta i les característiques del rival (que a més anava líder) no em queda res més a dir que hem de seguir treballant per a mantenir el ritme i saber atacar millor les zones que ens planteja el rival. Gràcies a les bessones Bellavista per venir al partit.

5 – 15/ 14 – 12 // 9 – 6 / 13 – 22