C.E. SANT NICOLAU 60 – 37 CANOVELLES B.C.

Partit molt fred el disputat el darrer diumenge contra el Sant Nicolau, un equip que està a la parti mitja-alta de la classificació. A més a més vam anar amb 7 jugadores, cosa que encara posava la tasca més difícil, el primer quart vam deixar que el rival anotés amb massa facilitat, gràcies a la presió que ens van fer i que no vam saber trencar amb passes sinó que abusàvem del bot. Durant el segon quart vam ser massa toves i per culpa de no entendre’ns defensant en zona el rival va encistellar moltes cistelles fàcils sota l’aro així com algun tir exterior. Per la nostra banda la sangria de pilotes no eprmetia encarar amb suficiència el partit, on 12 jugadores estaven derrotant clarament a 7 (31 a 13)

Durant la mitja part ens vam animar molt més i sobretot la gran defensa que vam fer, fins i tot exhaurint la posessió 4 vegades va provocar que ens apropéssim en el marcador fins als 10 punts a mitjans de quart, estàvem fent el que sabem fer: donar pilotes al pal baix i resoldre el partit a la pintura per després defensar com a lleones a l’altre pista, llàsitma que no vam controlar el rebot defensiu. Després els tirs lliures que el rival va encistellar a la darreria del partit van provocar que la diferència estigués en 15 punts. El darrer quart va ser un resum del partit, no teniem rotacions per a poder oxigenar les jugadores i les rivals aprofitant-se dels regals que donàvem aconseguien cistelles senzilles que nosaltres no vam ser capaces de respondre.

Millora en l’actitud de l’equip sobretot a la segona part on vam veure que és possible remuntar un partit tot i que el cansanci i la manca d’efectius ens ha privat d’alguna cosa més. Felicitar-vos pel canvi de mentalitat però heu d’entendre que no podem estar contínuament a sobre de vosaltres per exigir-vos més, us heu d’autoexigir i mostrar una actitud positiva cap a l’equip. També hem d’aconseguir a que quan les ratxes són positives no podem llançar el treball de tot el tercer quart en els darrers 4 minuts (faltes per a que tirin tirs lliures) i al contrari quan les coses van maldades hem de baixar el cul i apretar. Hem de seguir treballant, que aquest partit serveixi per seguir endavant.

14 – 7 / 16 – 6 // 12 – 14 / 18 – 10