C.B. Granollers»B» 53-75 Canovelles B.C. groc

Bona victòria contra un rival fort com és el Granollers que deixa el Canovelles B.C. a la 6a posició del grup 2 de 3a catalana, amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes.

Bon inici de partit dels dos equips, però amb molt poc encert per part del Canovelles que propiciava un mal parcial de sortida de 5-0 al minut 3. La reacció, després dels nervis inicials, va ser bona i al minut 6 el matx estava empatat 7-7 i la igualtat es va mantenir fins el 13-15 final.

Al segon quart el Granollers va tornar a posar-se per davant (16-15 minut 12). Posteriorment el Canovelles amb un 0-9 obria la primera escletxa a l’electrònic (16-24 minut 15). La resposta de nou del Granollers venia amb un 7-0 que tornava la igualtat (23-24 minut 18). Als darrers 2 minuts de període, un 2-11 donava el màxim avantatge fins aleshores i es prenia camí de vestidors amb el marcador 25-35.

La represa tornava la igualtat en el joc i l’anotació, desenvolupant-se tot el quart amb el Granollers dominant a sota els taulers amb el seu joc interior, fins el parcial visitant al últims 2 minuts de 3-7 que ampliava la diferència (41-56 minut 30).

Al darrer període el Granollers es va posar en zona però això no va canviar la bona dinàmica del Canovelles, que amb bon joc d’equip, va trobar les millors opcions d’atac per ampliar les diferències fins els 20 punts per acabar guanyant amb el 53-75 final.

Proper partit contra l’actual líder, Maristes Ademar, diumenge vinent a les 18:00h a Canovelles.