U.E. SANT CUGAT 63-60 CANOVELLES B.C. GROC

Partit que saviem que seri molt difícil, el rival és un dels millors equips de la lliga i tot i que al partit d’anada vam guanyar amb facilitat es notava que el marcador no reflexava el seu nivell. En aquest partit si que han mostrat tot el seu potencial i tal i com es veu en el resultat va ser un partit molt disputat. 

La primera part va ser un intercanvi de cistelles constant sense que cap dels dos equips aconseguís una ventatge clara. De fet vam arribar a la mitja part perdent de un sol punt i perque ens vam precipitar a l’últim atac i facilitant així una cistella del rival.

La segona part en canvi va ser molt diferent, elles van començar amb un parcial molt durs en els primer 5 minuts aconseguint una ventatge de 10 punts. En aquell moment les nostres jugadores van reaccionar i es va remontar fins al pu t de posar-nos +2 al finalitzar el tercer quart.
L’inici de l’últim quart va ser nostre i vam marxar una mica però allà es va acabar, el Sant Cugat ens va remontar fins a empatar-nos el partit a 60 quant faltaven 2′. Aquí tots dos equips no aconseguiem anotar i al final ens van clavar un triple. Tot i així vam tindre la oportunitat de fer dos atacs per empatar però no va ser possible.

Destacaria el fet que vam perdre moltes pilotes tontes, sense paresió del rival i es va fallar molts tirs clars ja sigui en contraatacs o amb tirs a prop de cistella.

Aquesta derrota no canvia re ja que encara que haguessim guanyat hauriem de guanyar també el últim partit contra Canet per arribar a fases. Aquest és el nostre objectiu. Aquesta derrota només ha sigut una ensopegada, no importa caure, el que és realment important és aixecar-se i millorar!!

You may also like...