U.E. CLARET 42-63 CANOVELLES BC

Aquesta jornada, se’ns presentava un partit on l’equip local era molt fort a casa. Vàrem jugar, en una pista exterior de pati de col·legit, acompanyades d’un gran fred.

El partit va començar amb un gran descontrol de les nostres noies, el qual es veia reflectit en pèrdues de pilotes en situacions fàcils. Tot i això, el Canovelles Bc va refer-se i va saber trobar el seu lloc al partit. Varen jugar amb una gran defensa individual, que ens feia sortir ràpidament al contraatac per aconseguir cistelles eficaces.

Tret d’això, la Unió Esportiva Claret trobava solucions de segones opcions. I finalitzava el primer quart amb un marcador de 14-10.

El segon quart va començar amb un equip visitant més concentrades i més motivades. Això va fer que les nostres noies tinguessin una eficàcia més elevada en la defensa 2-3, controlant així els rebots defensius i tenint així més control de la pilota. Amb aquesta gran defensa l’equip local va tenir grans problemes en elaborar els seus atacs. La tranquil·litat en l’atac i els sistemes treballats durant la setmana, van ser claus per anotar al marcador. Arribant al final de la mitja part amb un 22-31.

Al començament del tercer quart les noies del Canovelles seguien amb la mateixa dinàmica, que ens feia tenir grans resultats. L’U.E Claret va ser més agressiu en defensa, ficant moltes mans i fent moltes faltes. Obtenint 11 punts en tirs lliures. A causa d’això, les noies van marxar del partit, fent que l’equip local anotes 15 punt en aquest quart. El tercer període va acabar amb 37-47.

Finalment, l’últim quart va servir perquè les nostres noies remuntessin a ficar-se dins el partit i tornar al joc que tenien. Realitzant una molt bona defensa, aconseguint rebots defensius i grans contraatacs treballats. Fent un parcial de 5- 16. Cosa que ens fa fer arribar al final del partit amb un marcador de 42-63.

Propera Jornada, Asme vs Canovelles Bc a les 11 hores a Barcelona. UN, DOS, TRES…CANOVELLES!!!!