U.B. Llefià «A» 89-53 Canovelles B.C. groc

Parcials: 30-17, 23-6; 19-11, 17-19.

Mal partit i abultada derrota a casa del Llefià, equip encara invicte al grup 2 de 3a catalana.

El partit va començar amb un Llefià marcant un alt ritme de partit i el Canovelles amb certes dificultats mantenint-se a prop al marcador (13-9 minut 4). La diferència en ritme entre els dos equips es posava de manifest amb el resultat de 30-17 al final dels 10 minuts.

Al segon quart el Canovelles amb un parcial de 0-4 semblava que entrava dintre del partit (30-21 minut 12), però un demolidor parcial de 23-2 en la resta del quart va sentenciar el partit a la mitja part.

A la segona meitat es va poder igualar el nivell d’intensitat en el joc però en cap moment es va poder competir la victòria del Llefià.

Proper partit a casa diumenge vinent a les 18:00h contra l’Arsegur C.B. Llinars.