SANT IGNASI B 46-62 CANOVELLES BC

Aquesta jornada ens portava al col·legi Sant Ignasi a Barcelona, amb una pista i unes cistelles totalment diferents als que estem acostumades a jugar.

El primer període les nostres noies van sortir molt despistades, perdent moltes pilotes i en els nostres atacs poc elaborats seleccionàvem malament els llançament exterior. Fent així, que l’equip local sortís amb molta velocitat i realitzant contraatacs que acabaven amb cistella. L’Equip local va aconseguir un parcial de 13-2 amb pèssim balanç defensiu de les nostres noies.

Desprès d’un temps mort vàrem reaccionar maquillant el marcador amb un 10-15.

Al començament del segon quart, vàrem saber frenar la seva sortida de pilota i pressionant una mica més en defensa. El nostre atac va ser més ordenat i elaborat, trobant les nostres avantatges donant protagonisme a les jugadores interiors.

Aconseguint amb tota la nostra feina un marcador de 26-30 a favor.

Tornant del descans i de una gran xerrada, vàrem intentar canviar la nostra defensa (2-3) per intentar aconseguir més rebots i tenir una sortida rapida al contraatac. Com l’equip local destacava per la seva velocitat, ens feia adoptar el seu joc, sortint amb rapidesa i fent dels passes pèrdues de pilota. Encara que vàrem tenir alguns errors, les nostres noies augmentaven la diferència al marcador. El qual va marcar un 34-46 al final del tercer període.

El nostre començament del últim quart, l’equip local va sortir molt motivat realitzant una defensa molt més agressiva arribant al límit, cosa que va fer que les nostres noies baixessin el seu rendiment. Obligant a demanar un temps mort per solucionar els nostres errors, que feien que les noies del Sant Ignasi escorcessin la diferencia a quatre punts. L’equip Canovellí va sortir amb molta força realitzant cinc atacs seguits acabant amb cistella.

Finalment, el marcador va ser de 46-62 una victòria lluitada, ja que va ser un rival dur i que ens va deixar jugar còmodament i amb el nostre joc.

Propera Jornada Canovelles Bc vs Manyanet-Les Corts (primer classificat) a les 16:30 dia 16 de Novembre al pavelló vell de Canovelles.