Canovelles B.C. groc 64-62 C.N. Caldes «B»

Parcials: 13-12, 14-16, 16-18, 21-16. Final 64-62.
Victòria per la mínima davant el C.N. Caldes «B» que deixa el Canovelles a la 7a posició amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes al grup 2 de 3a Catalana.
Inici de partit amb un primer parcial de sortida de 10-2 al minut 5 que donava el primer avantatge als locals. Tot i el desencert general dels dos equips, el Caldes es va aconseguir refer assolint un 0-8 que igualava el marcador (10-10 minut 9).
La igualtat a partir d’aquest primer empat es va mantenir també durant el 2on quart donant-se diferències de +5 pels locals (21-16 minut 14) i de + 3 pels visitants (23-26 minut 19) anant al descans 27-28 a favor del Caldes.
A la represa el partit es va mantenir sempre en diferències entre +1 i +2 pel Caldes durant tot el període finalitzant 43-46 al minut 30.
A l’inici del darrer quart el Canovelles va aconseguir empatar amb un parcial de 8-5 (51-51 minut 33). El desenvolupament del partit va donar diferents empats al marcador: 55-55 minut 35, 57-57 minut 36, 60-60 minut 38 i finalment s’arribava a la última acció de partit amb el 62-62 a 25 segons per la finalització del partit. El desenllaç final va ser un rebot ofensiu i cistella a l’últim segon que donaven la victòria al Canovelles B.C.
Proper partit dilluns vinent 10/11/2014 a les 21:45h a casa contra el Círcol Catòlic Badalona «B», 5è classificat.