RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI BLAU perd a casa de Les Franqueses. Només dir que l’entrenadora de LF ens ha felicitat per la gran millora que estan fent els nens. Seguim treballant per seguir millorant.

* El PRE-MINI GROC guanya a casa contra AEE Badalona. Mal partit en tots els aspectes, on hem estat molt relaxats sobretot en defensa.

* El MINI FEM GROC perd en el millor partit de tota la temporada. Hem lluitat moltíssim, han sortit cosetes noves que portem temps treballant i no s’han baixat els braços davant un molt bon equip.

* El MINI FEM BLAU guanya a casa del CB Sant Josep. Amb un MOLT BON inici que ens salva d’un final d’infart. Molt contents amb l’actitud i treball de totes. Aquest és el camí a seguir.

* El MINI MASC perd contra el CB Sant Celoni.

* El PRE-INFANTIL FEM perd contra el Femení osona. Gran inici on totes les jugadores han defensat i han treballat en atac. A partir d’allà hem anat afluixant.

* L’INFANTIL MASC guanya al CB Sant Feliu de Codines.

* El CADET FEM perd a casa del colider, Valldemia; partit molt intens en defensa i molt travat en atac. Hem aconseguit forçar la pròrroga però no aconseguim colmar el partit amb una victòria. Encara si felicitar a les noies per la seva actitud durant tot el partit. (42-40)

* El JUNIOR MASC va guanyar al UB Llefià. A l’anada es va perdre de 2 i sembla que l’equip tenia ganes. S’ha fet una molt bona defensa que ens ha donat punts fàcils a la contra. En estàtic hem anat a estones però mica en mica es mou millor la bol. Queda molt per millorar. (80-51)

* El SÈNIOR FEM BLAU perd contra el CB Roda, un gran equip, en un molt bon partit de l’equip. (58-48)

* El SÈNIOR FEM GROC va perdre contra el FD Cassanenc. Vam tindre una baixa anotació en especial per la poca mobilitat de bola i jugar una marxa mes baix de la necessària contra un equip de nivell. No vam jugar malament però els minuts que no vam estar al 100% ens van matar. (48-66)

* Derrota del SÈNIOR MASC a casa davant el CB Tona. (51-64)