Resultats de la Setmana

* El PRE-MINI BLAU perd davant l’Escola Pia Granollers. Es van veient petites millores dia a dia, però el nivell dels equips rivals no ens permeten demostrar res tenim paciència i seguim treballant!

* El PRE-MINI GROC perd contra Salesians Badalona. Equip superior físicament, que ens ha fet patir als rebots, donant-lis oportunitats sota l’aro. Partit d’alts i baixos, sobretot en intensitat, però en els moments que hem apretat hem recuperat moltes pilotes. Seguim treballant!

* El MINI FEM GROC perd contra CB Vilassar de Mar. Un partit lluitant contra nenes que juguen com grans. No ens han deixat treballar moltes coses però hem lluitat el que hem pogut i han practicat bastantes coses que hem entrenat durant la setmana. Molt satisfet amb l’actitud de las monstruitos!

* El MINI FEM BLAU guanya a casa del Draft Gramanet, millorant el resultat de la primera volta. Partit en general molt bo on vam anotar i robar boles totes, però per confiança baixem braços i perdem dos quarts. Seguim treballant dur.

* El MINI MASC guanya contra Basquet Sant Pol. Bona setmana d’entrenaments i quan s’entrena be es juga bé. Comencen a sortir coses que s’estan treballant. Però queda molt més.

* El PRE-INFANTIL FEM perd contra AE Badalonés però sortim contents!! Comencen a sortir les coses que treballem. Era un equip molt complicat, molt grans i tècnicament superiors.

* L’INFANTIL MASC guanya a Les Franqueses en un partit de menys a mes. Fins que no veiem les coses difícils no apretem el cul. Segon part intensa i un altre partit.

* El CADET FEM perd a casa plantant cara al CB Argentona, líder de la classificació. A l’anada vam perdre de 48 i avui d’11. Gran partit de les noies, sortim amb molt bon sabor de boca. (45-56)

* El JUNIOR MASC va perdre a la pista del UE Sant Fost. Partit molt espès en quan a joc per la nostra part. Si a això sumem un dolent balanç defensiu, el resultat està clar. (53-47)

* El SUB21 MASC perd amb el Basquet-Ceissa. Partit desastrós que el marca una mala sortida: al minut 7 perdíem 23-2. Hem de treballar des del primer minut. (78-49)

* El SÈNIOR FEM BLAU va perdre a casa contra el CB La Garriga. Un segon quart fluix ens porta a remolc i tot i la remuntada final no aconseguim emportar-nos la victòria. (40-45)

* Victòria del SÈNIOR MASC contra un dur CB Nou Badia. Avui, tot i les baixes, ens ha sortit tot. Jugant molt endreçats i seriosos, amb molt encert i control del ritme, així dona gust. (84-60)

* Les VETERANES van jugar dilluns el seu primer partit de la temporada i la primera victòria, a la pista del Montornés. Gran treball de les noies i a seguir gaudint!