RESULTATS DE LA SETMANA

* El PREMINI MIXTE BLAU guanya davant el CEEB Ronçana. El 1º partit competit que juguem que ens serveix per valorar de veritat el treball. Ens falta ser més agressius i lluitar més les boles. S’han vist detalls molt bons amb algun canvi de mà i entrades ben fetes. Seguirem treballant per seguir millorant!

* El PREMINI MIXTE GROC perd contra Cardedeu. Partit sense misteri, molt adormits i ens han fet un parcial al primer quart que ens ha matat.

* El MINI FEM GROC guanya contra Valldemia. No ha sigut el nostre millor partit però estàvem un pas per sobre de l’altre equip. Contens perquè s’han vist coses noves, que encara que no han sortit sempre dona gust que intentin fer-ho. Hem d’apretar més en defensa, pensar més en atac. Mirant per les jugadores, contentes perquè és el primer partit de lliga que guanyem!! SEGUIM.

* El MINI FEM BLAU guanya a casa de l’Arenys de Munt. Partit molt bo en defensa que ens dona l’opció de sortir al contraatac però no ho hem aprofitat per fallar massa de sota de l’aro.

* El PREINFANTIL FEM va perdre ahir contra AECAM Malgrat de Mar. A la fase prèvia ja vam jugar en contra. S’esperava un partit ajustat i ho va ser fins que vam deixar de jugar en equip.

* L’INFANTIL MASC guanya vs l’Escola Pia, en un partit controlat des del principi. Tercer partit que juguem contra ells i es veu la millora en el joc col·lectiu i el jugar amb intel·ligència. Segueixen progressant

* El JUNIOR MASC guanya a casa al AE Sant Crist Cultural de Badalona. Partit que es va iniciar amb un molt bon parcial per la nostre part, posant-nos 15 a 1 en els primers 7 minuts però el rival es va posar en zona la resta de partit i va pujar un parell de marxes en la seva intensitat i ens va costar força trobar espais. Primera victòria en aquesta segona fase. Seguirem treballant. (62-51)

* El SOTS21 MASC perd a casa Sant Julià de Vilatorta amb un tir lliure a falta de 2 segons. Bon partit amb només 8 jugadors i un d’ells lesionat. Les faltes ens van passar factura els últims 3 minuts. Agrair especialment al Rafa del júnior i al seu entrenador que tot i coincidir d’horari va venir a ajudar-nos. Hem d’apendre a jugar situacions finals, però així anem be. Ara a millorar els entrenos. Felicitats nois. (80-79).

* EL SÈNIOR FEM BLAU va perdre de forma contundent a casa contra el CB Tona. (25-84)

* Ahir el SENIOR FEM GROC va perdre a casa contra el CE Onyar. Nosaltres hem d’estar orgulloses del treball que vam fer, a un ritme altíssim i amb bon joc durant bons minuts. Malgrat això, a la segona part ens vam anar del partit degut a la duresa del partit, cosa que ens va fer precipitar-nos i marxar del partit. En aquests minuts se’ns va escapar i tot i ser capaces de recuperar la serenitat no vam recuperar el partit. Malgrat tot, hem de sortir amb el cap alt, estem millorant en molts aspectes i ens trobem en un moment de la temporada dur. Hem de ser més equip que mai i seguir treballant. (48-64)

* El SÈNIOR MASC va guanyar al CB Santa Perpètua ahir a casa, en un partit espès però seriós, típic primer partit després de la parada nadalenca. Important començar l’any guanyant. (58-40).