Obres al pavelló

Bon dia família,

Des del Canovelles Basket Club ens dirigim a tots vosaltres per informar-vos de la situació al Pavelló Tagamanent i de la raó que s’hagin suspès totes les activitats d’aquesta setmana.

Donada la proximitat a Cap d’Any i a la festa de cloenda que es celebra al Pavelló cada any, era necessari ajustar el complex a les mesures de seguretat i als plans d’evacuació adients per si fos necessari. Per això, des de l’Ajuntament han posat en marxa unes obres per obrir dues portes d’emergència addicionals a peu de pista.

Des del club sabem que aquestes obres son necessàries i bones per la seguretat però estem en profund desacord amb la manca de comunicació que hi ha hagut des de l’Ajuntament.

De fet, la primera noticia per part del consistori que vam rebre respecte a aquestes obres va ser rebuda dilluns a mig matí i tota la informació que deia era que degut a unes obres era possible que tinguéssim que ajustar pistes però que d’una manera o una altra, es podria entrenar.

Malgrat això, quan nosaltres passem a primera hora de la tarda a comprovar com està el pavelló observem que degut als dos forats oberts a la paret corre molt d’aire i aixeca tot el pols de les obres, a part dels dos dits de pols a terra que impossibiliten qualsevol tipus d’activitat física per la seguretat de tot aquell que ho trepitgi. És en aquell mateix moment que ens informen que aquestes obres duraran fins dijous, de manera que no es podrà utilitzar el pavelló en aquestes dates.

Volem reiterar que des del club recolzem la iniciativa de fer les dues portes en bes de la seguretat de tothom però volem denunciar el fet de rebre la informació amb tant poca antelació, en concret: el mateix dia; cosa que ens ha obligat a suspendre entrenaments, partits entre pares, partits entre entrenadors, etc. És per això que el club està estudiant la possibilitat de fer una queixa formal a l’Ajuntament.

De part nostre, demanen disculpes a entrenadors, jugadors, pares i mares pel contratemps i la desinformació causada durant unes hores.

Us desitgem bones festes a tothom i una gran entrada d’any.

CANOVELLES BC

obres-canovelles-2 obres-canovelles-1