Regina Carmeli 58-65 Canovelles B.C.

Felicitar un altre cop a l’equip pel treball realitzat en la sempre complicada pista de CB Regina Carmeli. Satisfet de la feina feta per cada un dels jugadors que van saber sobreposar-se a la situació de jugar contra un equip incòmode que no va deixar en cap moment de lluitar.

Un primer quart amb alternatives en el marcador va servir per donar-nos compte que davant teníem a un equip valent amb una alta intensitat que ens posaria les coses mot difícils durant tot el partit.

El segon quart i fruit d’una zona que ens va plantejar el rival, ens varem estancar una mica en atac, però que també varem contrarestar amb una bona defensa amb la qual cosa va servir per marxar al descans amb una avantatja mínima en el marcador de 3 punts.

En el tercer quart la igualtat va continuar i també els nervis van aparèixer degut a les polèmiques decisions arbitrals que ens va desestabilitzar però que fruit d’una bona actitud no va anar a més.

En el últim quart es va sortir molt centrats i va provocar que marxéssim en el marcador. Varem saber dosificar els punts i l’esforç i emportar-nos finalment la merescuda victòria.

Animo als jugadors per seguir treballant. Tenim equip per disfrutar en cada partit.

Titulars: Gonzalez, Morales, Marin, O. Garcia i Forns.

Parcials: 21-20 / 7-11 / 13-13 / 16-21 (58-65)

Tirs lliures: 14/30 (46,6 %)

Anotadors: Marin (4), Garcia, O. (15), Palomo (7), Forns (8), Alcaide (5) Castillo (8), Gonzalez (4), Morales (2), Monago (7) i Martinez (5).

You may also like...