ORUS AEE COL·LEGI CULTURAL BADALONA 41-46 CANOVELLES BC GROC

Partit molt important per el nostre equip, després de la primera derrota ens enfrontavem al líder invicte de la competició i si perdiem ens despenjariem per la lluita del liderat.

El primer quart va ser una mica espés, pocs punts i els dos equips tantejant-nos mutuament. Elles feien un bàsquet amb moltes jugadores obertes i fent talls. Per les nostres exteriors no hi havia problemes però les interiors patien amb els 1×1 esteriors.
Iniciavem el segon quart amb un resultat de 10-6 al marcador amb l’objectiu de reduïr la diferència i de aprofitar el nostre aventatge físic a la pintura. Les nostres interiors van començar a rebre boles clares i a finalitzar amb comoditat. La nostre intensitat defensiva era bona però encara no teniem aquell punt d’agresivitat que tant ens caracteritza. Al finalitzar el periode haviem la diferència era de 1 punt. (20-19)

A la mitja part teniem una cosa clara, perdiem de un punt i encara no haviem fet contraatacs que és la nostre millor arma. Osigui que ja teniem un objectiu: sortir a recuperar boles i correr. Dit i fet! Canvi radical en el nostre equip, vam canviar de marxa i posar la cinquena, apretant tota la pista i recuperant boles per aconseguir punts fàcils.
Amb un 2-9 en 4 minuts ja tornavem a somriure jugant i tot i que el entrenador contrari va damanar un temps mort nosaltres vam fer un altre bon parcial (4-10) per encarar l’ultim quart amb tranquilitat.

Últims deu minuts, guanyem de 12 i sembla que només hem de deixar passar els minuts però elles no pensaven deixarse guanyar facilment. Amb un 10-4 en 5′ va posar-nos nervioses però dos cistelles seguides nostres ens van donar la confiança i el temps per aguantar el que quedava.