Noticies de la Setmana

Ja tornem a estar aquí de nou després d’una petita parada després de les festes i ens hem de possar al dia.

ÉXIT AL VII TORNEIG PRE-MINI CANOVELLES BC

Com ja sabeu, el passat 19 i 20 de Març vam celebrar la 7ª edició del Torneig Pre-Mini i, un any mes, acabem contents per l’èxit de l’esdeveniment. Tot i els problemes meteorològics i logístics que el primer va ocasionar, tothom va acabar molt content i els nenes i nenes s’ho van passar d’allò més bé.

Volem agrair a el poble de Canovelles, als seus comerços, a l’Ajuntament i al SAE tota la seva ajuda. Però sobretot agrair a tots els col·laboradors el vostre temps i el vostre sacrifici perquè és gràcies a vosaltres que tot això és possible.

Ja podeu trobar totes les fotos del torneig penjades a la nostra pàgina web de facebook.

EL SENIOR FEMENÍ A UN PAS DE SEGONA

Aquesta setmana el Sènior Femení ha guanyat al CB La Garriga i això les col·loca a només una victòria d’aconseguir l’ascens matemàticament a segona. Si ho aconsegueixen aquesta setmana, seria el primer cop que un equip femení puja a Segona Catalana en la història del nostre club, convertint-se en el primer equip del club.

Aquest dissabte juguen a les 16:00 a la pista del UEB Martorelles, on lluitaran per aconseguir tornar a fer història.

RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI MIXTE perd a casa del CB La Garriga. Comencem a jugar en equip i això es nota en resultats. Bon partit del qual sortim contentes perquè s’ha treballat.

* Victòria del PRE-MINI FEMENÍ contra AE Minguella contra les primeres de la lliga. Molt molt a millorar però a la vegada, molt aprés. Només es tracta de seguir i no baixar els braços.

* El MINI FEM GROC guanya al CB Tona en un partit fluixet sobretot en defensa. Cal destacat que en atac s’han trobat bastant entre elles degut als bons talls.

* El MINI MASC perd vs. Vilanova en un partit dolent on mai hem tingut opcions de guanyar per les poques ganes de defensar i el poc joc col·lectiu.

* El PRE-INFANTIL MASC guanya a casa de l’Alella després d’un primer quart adormits. Felicitar als jugadors perquè han mantingut el nivell d’intensitat fins al final.

* L’INFANTIL FEM guanya a Femení Osona posant en pràctica nous conceptes treballats últimament. (42-48)

* El CADET FEMENÍ guanya a CB Sant Feliu de Codines en un partit molt irregular, amb minuts molt bons i minuts horribles. (52-64)

* El CADET MASCULÍ guanya a un ma partit contra Joventut de Badalona, on la màxima diferència ha sigut de 8 punts. No hem defensat ni atacat amb claredat. L’únic positiu del partit és la victòria. (50-52)

* El JUNIOR MASCULÍ perd a casa del Bàsquet BiR, un rival superior a la taula. Després d’un inici igualat, una mala sortida ens posa 20 punts a baix i ens veiem obligat a remuntar-ho però fallem el tir de l’empat als últims moments. Malgrat tot sortim contents del partit. A seguir treballant! (65-61)

* Victòria del SUB-21 FEM contra CB Castellet. (51-31)

* Derrota del SÈNIOR MASCULÍ GROC a la pista del CB Llinars amb una primera part patètica en tots els sentits i una segona on es competeix una mica més. Estem en el mateix de sempre. (81-64)

* El SENIOR MASC BLAU perd contra CB Cabrera. (96-75)

* El SENIOR FEM guanya davant el CB La Garriga en un partit que ens ha costat arrencar, 26-14 a la mitja part però que hem acabat al nostre nivell. (81-29)