Noticies de la Setmana

ADÉU MIQUEL!!

El passat dijous 10 el conserge del pavelló, Miquel Bellavista, es va jubilar definitivament. El Miquel portava cuidant casa nostra, el pavelló Tagamanent, des de feia ja cinc anys i amb les seves filles jugant al club havia format part íntegra de la família del Canovelles BC.

Aprofitant que el dissabte el Sènior Femení on juga la seva filla Helena, jugava a Canovelles, se li va fer un petit reconeixement a la mitja part, sense que ell ho sabés. Des del club se li va regalar una samarreta serigrafiada i se li va agrair tot el treball fet i totes les hores invertides.

Malgrat tot, ara el seguirem veient a les grades del partit del Sènior i ens preguntarem a qui demanar-li la clau del vestuari.

Et trobarem a faltar al nostre dia a dia!! Molta sort Miquel!!

MOLTS ÀNIMS DANI!!

Aquesta setmana passada han ingressat a l’entrenador del Sènior Masculí Groc, Dani Maldonado, a l’hospital Quiron de Barcelona per tractar-se el genoll dret que ja portava un temps inflamat. Per desgràcia el vam trobar a faltar al partit d’aquesta jornada i durant la setmana que entra també el tindrem de baixa.

Esperem que es recuperi ben aviat i pugui tornar a les pistes breument!!

JA TENIM AQUÍ EL VII TORNEIG PRE-MINI CANOVELLES BC

Des del club no podem parar i estem molt nerviosos amb el proper torneig, acabant d’ultimar les coses finals. Durant aquesta setmana hem tingut reunions amb els Caps d’Equips i col·laboradors i encara em de tindre mes durant aquesta setmana.

Aquesta setmana sortiran tots els cartell promocionals i els veureu als comerços de Canovelles.

RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI MIXTE perd contra CB Torelló. Primera mitja part amb molt bones defenses, segona part hem baixat els braços i ens han ficat masses punts. Tot i així ha estat be i s’ha competit

* Partit molt complert del PRE-MINI FEMENÍ contra Femení Maresme. Tot i el mal inici, hem sabut asfixiar a l’equip rival. Cada vegada surt millor el que es treballa.

* EL MINI FEM BLAU perd ca casa del Boet-Mataró. Partit ajustat fins el 7è període en que el ser vuit jugadores ens deixa sense forces. Tot i així, les noies han lluitat fins al final. A seguir treballant!

* El MINI MASC va perdre contra CB Parets en u gran partit on es va poder veure les coses treballades tot i que no es va poder rematar per petits detalls. Allà es va perdre de 23. Molt content de l’actitud dels nostres nens. A seguir treballant!!

* El PRE-INFANTIL MASC guanya a casa al CB Llivia-Puigcerdà.

* El CADET FEMENÍ perd contra BBC. Partit amb 6 jugadores. Ho han donat tot i ham una actitud immillorable. (43-79)

* Derrota del CADET MASCULÍ contra el CB Cardedeu. Partit on ens jugàvem el lideratge. Bon partit dels nois, el marcador no reflexa el que va passar al partit. (58-69)

* El JUNIOR MASCULÍ perd a casa del Vilatorta. Primer quart 35-14, aquest és el resum del resultat. Malgrat tot els altres tres quarts han sigut molt correctes i marxem satisfets. (85-53)

* Victòria del SUB-21 FEM contra Vilassar de Mar. Partit guanyat on vam tenir un bon inici marxant de 10 punts al primer quart i amb molt bona segona part. Amb baixes importants TOTES les jugadores van fer un pas endavant. (61-57)

* Derrota del SÈNIOR MASCULÍ BLAU contra els últims classificats, el AB Premià B en un partit molt dolent. (77-59)

* Derrota del SÈNIOR MASCULÍ GROC perd a la pista de l’Ametlla, un equip superior on l’encert rival ha impedit aconseguir els nostres objectius. (87-58)

* El SENIOR FEM guanya al CB Sant Feliu de Codines. Rival de la part baixa de la taula al que ens hem enfrontat d’una manera molt seriosa deixant evident perquè som líders. (96-36)

Agenda de la setmana

VII TORNEIG PRE-MINI CANOVELLES BC

Aquest proper cap de setmana ja és el VII Torneig Pre-Mini Canovelles BC i queda encara feina per fer.

Dimarts 15 farem diferents reunions de col·laboradors per preparar les últimes coses abans del cap de setmana.

Divendres 18 quedarem a mitja tarda per començar ja a organitzar-ho tot de cara a diumenge.