NETSPORT EL MASNOU 41-77 CANOVELLES BC GROC

Cinqué partit del nostre junior i en principi es plantejava difícil.

L’inici del partit va ser molt bo per part nostre amb un 0-7 de parcial però la reacció del rival no es va fer esperar i ens el va tornar. Aquest quart va ser un intercanvi de cistelles i un triple per equip. Al finalitzar el quart el marcador reflexava un empat a 16 però ens guardavem la nostre millor arma.
El segon quart va ser molt diferent, la nostre intensitat va augmentar gracies a la actitut de l’equip i al fet de començar a fer la nostre presió que cada cop la fem millor i que ens ha fet guanyar tants partits. Amb un parcial de 0-12 en 4 minuts hem dinamitat la moral del Masnou per acabar la primera part guanyant de 19 (22-41).
Ja en el tercer periode el rival ha intentat ficar-se al partit i el joc ha sigut més dur, ens han plantejat una zona i l’hem atacat bé a estones. El quart l’han guanyat elles 9-6.
Quedava un periode i no teniem intenció de donar-lis la oportunitat de apropar-se en el marcador osigui que hem tornat a apretar i matar el partit recuperant moltissimes pilotes i corrent moltíssim per a desesperació de l’entrenador local que ja no savia com fer que el seu equip passes la nostre defensa. Ens han fet 10 punts per 30 nostres.

En aquest partit hem mostrat una millora considerable en la circulació de la pilota i això ens ha proporcionat quantitat de tirs fàcils.
Continuem treballant i millorant! 5 de 5!!