F.P. BETÀNIA PATMOS 59-53 CANOVELLES BC

La Jornada 9 enfrontava al F.P.Betània Patmos contra les nostres noies del sots 21 del Canovelles. Un rival que es troba a la part alta de la classificació de la lliga.

El partit va començar amb un inici molt positiu per les noies del Canovelles, ja que van començar molt motivades i concentrades en el partit. Sabien les virtuts del equip rival, però vàrem saber parar-ho, cosa que ens proporcionava aconseguir pilotes i poder anar al atac.

El nostre atac va ser molt elaborat i treballat i els nostres llançaments eren efectius, això va fer que ens desmarquéssim del marcador. Podem dir, que vàrem fer un primer quart molt eficaç.

El segon quart en canvi, aquesta renda del marcador va fer que les nostres noies baixessin el rendiment, provocant que l’equip local comences a ficar cistelles, les quals les va introduir al partit. Van començar a treballar més els seus sistemes i això va provocar que el seu marcador puges.

El Canovelles continuava treballant, però sense gaire encert a l’hora d’ agafar rebots o introduir la pilota a cistella.

Al tornar de la mitja part, el nostre equip va posar-se en zona 2-3 fent una bona defensa, gràcies això el nostre equip va apropar-se més al marcador i la tònica d’aquest quart va ser punts amunt, punts a vall. El Betània va aprofitar-se dels rebots per insistir fins a fer cistella.

Finalment, l’últim quart vàrem seguir treballant i elaborant el nostre atac, però continuàvem amb molts problemes en el rebot. L’equip local tenia una jugadora molt important que ens va costar controlar i parar, aconseguia tenir un equilibri en el marcador i mantenir al seu equip amb una avantatge.

L’eficàcia en llançaments de tres del equip local i l’esgotament de les noies del Canovelles va fer que el marcador acabes amb una derrota amb poca avantatge.

Propera jornada, Canovelles BC vs Jesuïtes Casp diumenge 30 de Novembre a les 16 h a Canovelles.