Escola Pia Sabadell 70-86 Canovelles B.C.

Parcials 12-17, 11-22; 27-23, 20-24.

Segona victòria de la temporada contra un rival directe per la permanència a 3a catalana.

El partit va començar amb un seguit d’errors en atac i certa solidesa defensiva que van provocar el primer parcial en contra 0-5 (minut 3). Sense canvis al cinc inicial es va resoldre bé anotant un 0-6 en els següents 2 minuts. Un altre 5-0 posava de nou l’Escola Pia per davant 6-10 (minut 7). A partir d’aquí un 2-11, amb grans defenses i anotació en contraatac, va tornar el liderat al Canovelles i ja no va tornar a haver alternança al marcador.

El segon quart va transcórrer amb intercanvi de cistelles fins el 19-23 (minut 17), però a partir d’aquí un altre gran moment de l’equip, encadenant bones defenses i cistelles en transició ofensiva donava un parcial de 4-16 per anar al descans amb un 23-39 a l’electrònic.

A la represa va tornar la igualtat anotadora positiva pel Canovelles fins el 37-60 (minut 28). El partit però no estava resolt perquè un augment d’intensitat no respost pel Canovelles va propiciar un parcial de 13-2 fins el final del 3er quart que deixava el partit obert amb el 50-62.

L’últim quart va tornar a mostrar igualat en ritme i anotació a la pista tenint un petit ensurt al minut 39 amb una diferència mínima de +9 (70-79) que es va solventar satisfactòriament arribant al 70-86 final.

Propera jornada dissabte vinent a Parets a les 19:00h.