CB MONTMELÓ 42-45 CANOVELLES BC

Ens plantejàvem ja des de l’inici un partit complicat i dur els 40 minuts i així ha sigut, que a falta de 30 segons perdíem de 2. Era el primer partit complicat que ens trobàvem a la lliga i l’hem sapigut resoldre.

Tot el partit ha anat igualat, amb una diferència màxima a favor nostre de +7. La primera part l’hem aguantat lo suficient com per marxar +5, en part gràcies a un triple en l’últim segon, tot i els problemes per defensar una jugadora especialment gran del CBMontmeló, que portava 17 dels 21 punts del seu equip i ens ha donat moltes complicacions a l’hora de controlar el rebot.

La segona part ha sigut nostra en el marcador quasi tota l’estona, tot i estar sempre a una diferència curta.

Hem tingut problemes amb la nostra presió tot el camp, que ens passaven amb facilitat pel que l’hem tret i amb l’horrible percentatge de tirs lliures (3/15).
El partit ha arribat als últims 30 segons amb un 42-40 al marcador però un triple i una cistella ràpida a l’últim segon ens han decantat la victòria.

Parcials: 9-10 / 21-26 (12-16) / 33-34 (12-8) / 42-45 (9-11)

P.D.: Felicitats noies per la important victòria d’avui! 3 de 3, que no s’acabi la ratxa!