CB LLIÇA D’AMUNT 59 – 74 CANOVELLES BC

Partit contra els segons amb els que estàvem empatats amb 4 victòries i 0 derrotes. És per això que ja ens plantejàvem des de l’inici un partit més complicat que els que portem jugats.

Tot i guanyar el primer quart, hem sortit adormits i perdent moltíssimes boles en passes. En general la primera part hem estat tous, sense lluitar les boles, sense tirar-nos a terra, baixant lents a defensar i deixant sempre que ens corressin per davant. Però no tot ha estat dolent, ja que hem creat bastantes ocasions ofensives de passar i tallar.
La segona part, exceptuant l’últim quart, hem sortit molt més durs i concentrats en defensa, apretant molt més les línies de passe i no descansant en cap moment. Això ens ha permès còrrer molt més al contraatac però hem deixat de buscar els talls. L’últim quart ha sigut un desastre total amb un parcial de  20-0 marcat principalment perquè no sabíem a qui defensava cadascú.
Felicitats per la treballada victòria.  Seguirem treballant per seguir millorant.
Parcials: 8-10 / 0-18 (8-28) / 4-4 (12-32) / 12-5 (24-37) / 2-8 (26-45) / 10-12 (36-57) / 3-17 (39-74) / 20-0 (59-74).