CB CANET 65 – 68 CANOVELLES BC

El partit va començar amb una cistella nostra per, a continuació, estar quatre minuts sense aconseguir anotar. Com acostuma a passar últimament, tornem a sortir freds i després tenim que anar ña resta del partit a contracorrent. El rival defensava molt be saltat als traps, cosa que ens va fer perdre moltes boles. A partir del minut 5 nosaltres vam aconseguir recuperar una série de boles que ens van facilitar el córrer. Per la seva part ells van començar a acumular moltes faltes i, en conseqüència, nosaltres vam anar a la línia de tirs lliures que vam aprofitar. Així, el període va acabar amb victòria local 16-12.

El segon paríode va començar amb les tornes canviades: nosaltres molt més cómodes en defensa i anotant en en contraatac i ells molt estancats contra la nosrta defensa tant zonal com individual. Així, vam marcar un parcial de 0-10 en els primers cinc minuts que ens possaba 5 punts per sobre a l’electrònic.  Malgrat això, nosaltres no vam ser capaços d’anotar en estàtic i en tirs de mitja o llarga distància. En quant el rival va ser capaç de parar el nostre ritme de sortida el partit se’ns va tornar a posar de pujada. Per rematar-ho, va ser a aquest període on vam començar a fallar tirs completament sols desaprofitant clares oportunitats per ampliar el marcador. El rival, va començar a sumar i la nostra defensa afluixava sobretot en la individual. Durant els següents minuts vam sobreviure gràcies al gran encert a la línia de tirs lliures. El rival ens va fer un parcial, en els següents quatre minuts, de 14-9 que ens va enviar al descans amb el marcador 33-31.

Al inici del tercer període se’ns va repetir el guió de l’inici: una cistella nostra i després cinc minuts de sequia. Així el rival va aprofitar per marcar-nos un 8-2 en aquest període que empilava la diferència a -8, màxima diferència del partit.  Va caler que ens posem en zona per capgirar el ritme del partit i un parcial de 6-16 que ens va tornar a posar per davant al marcador: 46-49.

L’últim període va començar amb un 0-6 per part nostre que ens allunyava encara més al marcador. Durant els següents tres minuts, el partit va ser una anada i tornada de cistelles fins que al minut 6 el CB Canet ens va marcar un parcial de 8-0 amb dos triples ben defensats que els posava per davant de nou al marcador amb un 60-57. Nosaltres vam canviar la nostra defensa a individual i aconseguint marcar un 2-5 que ens va tornar a posar 2 punts per sobre al marcador. Un altre triple seu va deixar el marcador 65-64 al inici de l’últim minut. Una cistella nostre en contraatac ens va posar per davant. És llavors quan les faltes envien els dos equips a la línia de lliures un 0/4 per part seva i un 2/4 nostre va aconseguir que el marcador fos 65-68 al so de la botzina.

Tot i la victòria, no sortim satisfets del partit. Una mala defensa, un mal atac estàtic, masses pèrdues de boles, tirs sols fallats… Malgrat això, ens quedem amb el bon percentatge de tirs lliures, 18/29, que va ser clau per emportar-nos el partit.

La setmana que ve juguem a casa, diumenge a les 12:30 contra AECAM 2.

Parcals: 1er(16-12), 2on(17-19), 3er(13-18) i 4rt(19-19)