CANOVELLES BC GROC 63 – 60 BIBA-CB ARGENTONA

Tenim un partit complicat, contra un dels equips de mes amunt a la taula. A l’anada vam guanyar de dos a la prorroga en un partit molt bo i disputat per les nostres noies. Ara, però, les baixes ens feien patir, amb dues jugadores lesionades i dues més que no havien entrenat durant la setmana.

Tot i així el partit no comença malament. És un partit dur, tot i que no tant com últimament i amb molts tirs lliures. Nosaltres defensem individualment alternant amb zones i anem aguantant. El primer període és una alternança de cistelles que acaba en 2 a baix, però sense sensació de cap derrota.

Al segon període sortim a defensar en zona i aconseguim que el seu marcador no canviï durant els primers 7 minuts. A base d’una gran defensa i un gran ritme ofensiu, implantem un 13-0 que ens allunya del marcador i ens posa les coses més fàcils.

El tercer període, tot i que comença amb un 5-0 per nosaltres, elles comencen a fer una pressió a mitja pista molt molt agressiva que ens fa perdre moltes boles i tirar incòmodes, i ens retornen un parcial de 14-2 que, al acabar el quart ens posa només 2 a dalt.

La tensió era màxima. Però en cap moment vam perdre el nostre joc i en un quart molt igualat que vam guanyar d’1 punt ens vam emportar un partit de merescuda victòria.

Cal a dir, però, varies coses. Felicitar a les jugadores per la seva victòria i donar les gràcies a la cadet que va venir a donar-nos un cop de mà. Després repetir que estem contents de que haguem recuperat aquest joc ràpid que ens agrada però cal anar amb cap, que durant moltes vegades no fèiem més que xocar-nos una vegada i una altra contra la seva defensa sense ser capaces de frenar la moto. I, per últim, felicitar que tot i el parcial important en contra del tercer període i tenir moltes cosses en contra, vam saber jugar amb cap contra la seva defensa i no ens vam venir a baix.