CANOVELLES BC GROC 62-39 CANOVELLES BC BLAU

Aquest ha sigut el nostre primer partit de la segona volta i ens enfrontavem a les nostres companyes de club, aquest partit com el de la anada ha sigut incòmode, tens, on les jugadores no trobaven el seu lloc degut a que era un enfrontament especial.

El primer quart es va sortir amb una clara intenció per la nostre part d’apretar molt al rival amb una defensa individual tota la pista i gràcies a això vam guanyar el parcial 14-8.
El segon quart però va ser molt diferent, elles aconseguien superar-nos en la nostre presió i crear aventatges que ens van costar cistelles fàcils. A més a més vam tindre problemes en el rebot defensiu degut a les seves interiors que el carregaven molt bé, i quan el controlavem no podiem correr perque la seva transició defensiva va ser molt bona. El quart va finalitzar amb un 14-12 a favor nostre.

Ja a la segona part els dos equips vam canviar d’estrategia, nosaltres utilitzant la nostre presió zonal a tota la pista i elles ens van plantejar una zona tancadeta ja que no teniem encert desde la llarga distància. Ens van crear moltes dificultats per anotar en estàtic però recuperant boles es va aconseguir anotar i fer un bon parcial (15-6).

Ja arribats a l’últim quart es va imposar el físic, el ritme del partit feia que el temps anés al nostre favor i així va ser, després de 5′ on el parcial era 6-6, per fi el nostre tó físic que tant treballem es va imposar i amb un 13 a 7 acabava un partit molt tens que no va ser gens fàcil de guanyar.