C.B. Sant Pere Terrassa «B» 46-49 Canovelles B.C.

Parcials 10-13, 14-9; 17-13, 5-14.

Victòria del sènior masculí del Canovelles a la difícil pista del Sant Pere Terrassa, cinquè classificat.

Bon inici de partit amb un parcial de sortida de 2-7 als primers 4 minuts. La tònica del partit era de poc encert però el ritme era pel Canovelles. Després del primer temps mort local es va encaixar un 6-0 però es va poder arribar amb 3 punts d’avantatge a la finalització del primer període.

El segon període va ser el pitjor del Canovelles, arribant a un total d’11 pèrdues i encaixant en contraatac 11 dels 14 punts del Sant Pere en tot el quart. El tanteig dels 10 minuts va ser de 14-9.

A la represa el ritme dels visitants no va millorar, la solidesa defensiva seguia present però els errors continuaven penalitzant, arribant a una màxima diferència en contra (37-27 minut 25). Un canvi de dinàmica, tornant a córrer el contraatac partint de les bones defenses, tornava al Canovelles dintre del partit arribant al minut 30 amb el marcador 41-35.

A l’últim període un parcial de sortida de 5-1 en 4 minuts posava de nou la màxima diferència (46-36 minut 34).
El Canovelles no es donava per vençut i amb 6 minuts d’un ritme defensiu molt alt i amb bones decisions d’atac va assolir un parcial de 0-13 que donava la sisena victòria de la temporada al primer partit de la segona volta.

Proper partit dissabte vinent a casa a les 19:30h contra el C.B. Castellar «B», setè classificat.