CANOVELLES BC 98-64 CB LA GARRIGA

El segon equip més difícil de la fase prèvia. Teniem com a objectiu rebre menys punts que els encaixats al partit d’anada (50), però, principalment, un inici negre ja ens ho va posar molt complicat i al final va ser impossible.

Vam sortit adormits els dos primers períodes i en general la primera part, que només vam guanyar una de les 4 parts, això sí, amb contundència (25-4). La segona part vam despertar i ens vam endur els 4 períodes.
En defensa, la nostra pitjor característica d’aquest cap de setmana, vam tenir molts problemes en el 1×1, ens superaven contínuament, ja fos per que eren més ràpids o per que no estàvem ben col·locats. Ens va costar molt parar-los en les penetracions i parar els seus contraatacs, encara sort que ells van fallar més que nosaltres en tirs fàcils. Tenim greus problemes en la defensa individual, sempre acabem necessitant ajudes per tapar els forats i sempre acaba quedant algú sol.
En atac vam estar molt bé. En el partit anterior ens havíem capficat tant en treballar passar i tallar que ens vam oblidar d’encarar, mirar aro i atacar amb bot l’1×1. Ho vam estar treballant al llarg de la setmana i es va veure reflectit dissabte. Vam moure bé la pilota creant situacions de talls sols i tot i continuar donant passes a talls que no tenen avantatge, vam llegir una mica millor la defensa i vam treure cistelles i faltes de tir a base d’atacar amb bot i fins i tot cistelles de penetrar i doblar per un tir exterior. Tot i així ens vam col·lapsar una mica quan ens van flotar en defensa i ja no sabíem si tirar de fora, jugar l’1×1, passar i tallar o què fer.
Tot i que en defensa ens està costant una mica, en l’aspecte ofensiu s’està veient una gran progressió de l’equip sencer.
Seguirem treballant per seguir millorant.
Parcials: 12-12 / 9-13 (21-25) / 25-4 (46-29) / 7-11 (53-40) / 12-9 (65-49) / 15-6 (80-55) / 8-3 (88-58) / 10-6 (98-64)