CANOVELLES BC 81 – 27 ARENYS BASQUET C

Iniciem la segona volta de la lliga jugant contra els cuers de la taula. En principi ens esperàvem un rival relativament senzill, però el nostre objectiu ens implica anar per totes independentment de qui tinguem al davant: ja no juguem només contra el rival de pista.

El partit va començar molt be, amb una bona defensa pressionant i sortint molt a la contra. El rival pràcticament no aconseguia llençar a cistella i nosaltres manteníem els objectius de fer atacs el mes curt possibles. Al final del primer període la diferència era ja de 20 punts.

Al segon període el rival es va posar a estones en zona, el que ens va dificultar el nostre atac estàtic. Però seguíem mantenint un bon nivell defensiu i això ens permetia seguir  corrent i anotant.  A l’Equador del partit el resultat era de 40-6.

El tercer període va ser el nostre pitjor quart sens dubte, per primera vegada a la temporada. Vam fer un pas enrere en intensitat defensiva, el que va implicar que vam deixar de trobar situacions còmodes de contraatac i ens veiem obligats una vegada i un altre a jugar lent contra la seva defensa zonal. Aquets ritme els beneficiava a ells i a meitat del quart el parcial era de 4 a 4. Aconseguir trobar situacions clares contra la seva zona ens va facilitar el guanyar el període, tot i que només va ser per una diferència de 6 punts.

L’últim quart va ser més aviat anecdòtic. Nosaltres vam recuperar una mica el nostre ritme inicial i vam millorar l’atac estàtic. Malgrat això, el rival ens va posar les coses una mica més complicades en moments puntuals.

Partit aprofitat per aconseguir un bon average, però sabent que es podria haver treballat més.

Tenim ja en ment el proper rival, Valldemia, el primer equip que va aconseguir guanyar-nos i que esperem amb molta il·lusió. Estic segur que aquesta serà una gran setmana de treball i podrem veure un bon partit la següent setmana.

Parcials: 1er(24-4), 2on(16-2), 3er(18-12) i 4rt(23-9)