Canovelles B.C. 71-59 C.B. Castellar «B»

Parcials 10-17, 25-12; 23-16, 13-14.

Victòria del sènior del Canovelles davant d’un equip de la part alta de la classificació.

Bon inici de partit dels locals assolint un parcial de 10-3 als primers dos minuts de joc. Aquest va ser contestat pel Castellar amb un contundent 0-14 durant la resta del 1er quart, produït per un seguit d’errors dels locals i la qualitat del rival.

Al segon quart el Canovelles va tornar a enganxar-se al partit amb un altre bon parcial de sortida de 9-0 (19-17 minut 13). Un intercanvi de cistelles favorable als locals deixava un avantatge de 6 punts al descans 35-29) i el partit obert de nou.

A la represa es van veure els millors minuts del Canovelles, dominant el partit i el marcador des de la defensa i es donava la màxima diferència de 18 punts al minut 28 (51-33). El Castellar però no abaixava els braços i amb un parcial de 7-12 als minuts finals reduïa la diferència a +13 pel Canovelles (58-45 minut 30).

L’últim quart es va controlar bé mantenint en tot moment l’avantatge al marcador i al joc, esdevenint una mínima d’11 punts (68-57 minut 39). Finalment es guanyava el partit i l’average particular entre els dos equips que era de -9 pel Canovelles (69-60 al partit d’anada a Castellar).

Proper partit diumenge vinent a les 19:00h a Matadepera, un altre equip de la part alta de la classificació.